Női testkezelések

Alakformáló testkezelések

1. Express Slimming 30’

Karcsúsító kezelés has-, fenék- és deréktájra. Látható eredmény már az első használat után!

A Thalion Laboratóriumok 5 éves kutatásának eredménye, az Algoslim® szabadalmazott aktív hatóanyag, mely a barna alga hatékony összetevőivel kettős hatást fejt ki:

♦ Zsírbontó ( tri-glicerideket bontja)
♦ Meggátolja a zsírlerakódást

Eredmények:

♦ Azonnali méregtelenítő és karcsúsító hatás
♦ Azonnali könnyedség érzet

Ár: 8 900 Ft
Karral együtt: 11 500 Ft

2. Karcsúsító algás pakolás 60’

A teljes test peelingezése után frissen kikevert algapakolásba és mélymeleg takaróba burkoljuk Vendégeinket. A kezelést feszesítő krémezéssel zárjuk. A kezelés hatásai: általános anyagcsere fokozó, zsírbontó.

Ár: 17 200 Ft

Méregtelenítés

Alakformáló testkezelések

3. Tri-Active Slimming – Hármas hatású karcsúsító kezelés mélymeleg takaróval 60’

A teljes test peelingezése után frissen kikevert algapakolásba és mélymeleg takaróba burkoljuk Vendégeinket. A kezelést feszesítő krémezéssel zárjuk. A kezelés hatásai: Ásványi anyagokkal tölti fel a testet, feszesít és fogyaszt.

Peelinggel: 60' 17.800.-Ft

Peeling nélkül: 30' 13.800.-Ft

4. Body Detox – Méregtelenítő rituálé 70’

70 perc színtiszta kényeztetés tengeri hatóanyagokkal, testpeeling-el, különleges francia méregtelenítő masszázs technikával és talpmasszázzsal. Ajánlott fáradtság, stresszes állapot, gyakori betegeskedés esetén, vagy ha fogyni szeretne. Valóságos újjászületés, testi-lelki megkönnyebbülés!

Ár: 17 900 Ft

Cellulit kezelések

Alakformáló testkezelések

5. Vákum

A vákuum masszázs elősegíti a zsírbontást és a nyirokkeringés fokozásával a méreganyagok távozását is, melyet algás fogyasztó zselé felvitelével tesszük még intenzívebbé. A kezelés hatása: Helyi fogyasztó, cellulit-ellenes

Comb-csípő 30’: 7 500 Ft
Comb-csípő-has: 8 900 Ft
Has 15’: 3 500 Ft
Hát 15’: 3 500 Ft
Kar 10’: 2 800 Ft

6. Cellulitmasszázs 20’

Aromaterápiás, anyagcsere fokozó, zsírégető hatású olajjal végzett speciális mozdulatokon alapuló masszázs, amely segíti a cellulit tüneteinek csökkentését, valamint a vér- és nyirokkeringés serkentésével a szövetekben felhalmozodott salakanyagok eltávolítását.

Ár: 4 000 Ft

Helyi fogyasztás

Alakformáló testkezelések

7. Aroma-testtekercselés

A problémás területet aromaterápiás, anyagcsere fokozó, zsírégető hatású olajjal végzett speciális mozdulatokkal végigmasszírozzuk, majd zsírbontó és keringés fokozó aromába áztatott fáslikkal tekercseljük, mellyel a hatóanyagok 45 perc alatt fejtik ki hatásukat. Hatásos eredmény eléréséhez kúraszerű alkalmazása ajánlott.

A kezelés ára cellulit masszázs nélkül: 6 500 Ft/alkalom
Akciós ajánlat: 9+1 ajándék alkalom: 58 500 Ft
A kezelés ára cellulit masszázzsal: 9 500 Ft/alkalom
Akciós ajánlat: 9+1 ajándék alkalom: 85 500 Ft

8. Celluloderm 50’

A celluloderm komputeres alakformáló gép változatos programjai révén alkalmas egy-egy problémás testtáj térfogat csökkentésére, helyi fogyasztására, feszesítésére, cellulit állapotának javítására, zsírbontásra, izomépítésre.

Ár: 5 400 Ft
Cellulitmasszázzsal 70’: 9 000 Ft

9. Algás tekercselés infraszaunával 50’

Fogyaszt, méregtelenít, erősíti az immunrendszert, jótékony hatással van az idegrendszerre

Ár: 6 500 Ft

Wellness testkezelések

Wellness testkezelések

1. Thali (sens Polinéz testkezelő rituálé

Ez az exkluzív kezelés kiragad a hétköznapokból, egzotikus illataival, lágy textúrákkal és különleges relaxáló testmasszázsával azonnal elvarázsol. A zene, az érintések lágysága, a kókusz, a tiaré virág és a monoi olaj illata valósággal elrepítenek a kék lagúnák világába, miközben a bőr megújulásáról az egzotikus hatóanyagokon kívül hidratáló és anti-age hatású algák gondoskodnak.
Rituálé lépései: Welcome masszázs Lábfrissítés Testpeeling Ápoló viasz maszk mély-meleg takaróban Polinéz testmasszázs Befejezésként tiaré virágos, gyöngyházfényű testápolás

A kezelés időtartama: 90 perc
Ár: 19 900 Ft

Thali (sens Polinéz kezelés, arckezeléssel
A kezelés időtartama: 100 perc Ár: 25 000 Ft

2. Odyssey – Anti-aging kezelés 60’

Az anti-age feszesítő, bőrmegújító testkezelésünket az istennők szépsége ihlette.
A kezelés menete:
Első lépésben a testet egy alapos peelingnek vetjük alá, amely során apró tengeri-só szemcséket tartalmazó zselével eltávolítjuk a felső, elhalt szaruréteget, ezáltal fokozódik a kötőszövetek keringése, salakanyagok kiválasztása, tisztul a bőr, és elősegíti, hogy a következő lépésekben bevitt hatóanyagok a megfelelő helyekre eljussanak.
A következő lépésben azúrkék masszázsviasszal és anti-age elixírrel végzünk speciális masszázst, mellyel tovább fokozzuk a kötőszövetek keringését és a méregtelenítést. Mindez nagyon kellemes, relaxáló élményt nyújt. Végül anti-age bőrmegújító szérumot viszünk fel a bőrre. Az Odyssee testkezelést hatékonyan segít a megereszkedett bőr regenerációjában. Hirtelen súlyváltozás, fogyókúrák esetén vagy szülés után javasolt a kúraszerű kezelés (hetente 1 alkalommal 3 hétig). A bőr fiatalon tartása érdekében érdemes havonta vagy évszakonként egyszer, illetve a nyári fürdőruha szezon előtt, hogy jól érezzük magunkat a strandon is.

Ár: 17 000 Ft

Teljes megújulás

Wellness testkezelések

3. Thalion testpeelingezés 40’

A testet egy alapos peelingnek vetjük alá, amely során apró tengeri-só szemcséket tartalmazó zselével eltávolítjuk a felső, elhalt szaruréteget, ezáltal fokozódik a kötőszövetek keringése, salakanyagok kiválasztása. A kezelést bőrtápláló, feszesítő krém felvitelével zárjuk. A bőr simává, bársonyossá válik.

Ár: 7 500 Ft

4. Tri-Active Slimming – Hármas hatású karcsúsító kezelés mélymeleg takaróval 60’

A teljes test peelingezése után frissen kikevert algapakolásba és mélymeleg takaróba burkoljuk Vendégeinket. A kezelést feszesítő krémezéssel zárjuk. A kezelés hatásai: Ásványi anyagokkal tölti fel a testet, feszesít és fogyaszt.

Peelinggel: 60' 17.800.-Ft

Peeling nélkül: 30' 13.800.-Ft

5. Body Detox – Méregtelenítő rituálé 70’

70 perc színtiszta kényeztetés tengeri hatóanyagokkal, testpeeling-el, különleges francia méregtelenítő masszázs technikával és talpmasszázzsal. Ajánlott fáradtság, stresszes állapot, gyakori betegeskedés esetén, vagy ha fogyni szeretne. Valóságos újjászületés, testi-lelki megkönnyebbülés!

Ár: 17 900 Ft

Kéz kezelések

6. Hand Heaven – Mennyei kézápolás kézmasszázzsal 30’

Kezek gyengéd ápolása. A bőr selymes, táplált és védett lesz.

Ár: 4 500 Ft

7. Kézparaffin kézmasszázsal

2 200 Ft

Infraszauna

Infraszauna

Infraszauna

Az infraszauna népszerűségének titka rendkívül erőteljes méregtelenítő hatásában rejlik. Jóval alacsonyabb hőfokon dolgozik mint a hagyományos szauna (45-70°-ig), ezért sokkal többen és hosszabb ideig bírják. Az infra sugarak a szöveteket mélyen átmelegítik így erőteljesebb méregtelenítő hatást fejtenek ki. Amíg a finn szaunában a verejték 97% a víz és mindössze 3% a salakanyag, illetve bomlástermék, addig az infraszaunázás esetén ez az arány 80-20 %. Mivel a legtöbb egészségi probléma, bőrprobléma és az idő elötti öregedés hátterében az elsavasodás, valamint a méreganyagok felhalmozódása húzódik meg, így a kozmetikai arc- és testkezelésekben az infraszauna használata nagy segítséget jelent. Időtartam és ár:

20 perc – 2 000 Ft
30 perc – 2 400 Ft
45 perc – 2 900 Ft
60 perc – 3 400 Ft

Valamennyi kezelésünk ajándékutalvány formájában is megvásárolható!
Lepje meg Szeretteit egy igazán különleges, személyre szóló szépítő, kényeztető szolgáltatással!

Áraink 27% Áfát tartalmaznak!