Szépségblog

40 év a szépség szolgálatában

2019-06-20 12:42:23


"Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és soha többé nem kell dolgoznod!"

blog

1979. június 20-án kaptam meg a kozmetikus bizonyítványomat! Akkor még nem is sejtettem, mi mindent hoz nekem a következő 40 év, és hogy milyen gyorsan elrepül! Abban a végtelenül szerencsés helyzetben voltam, hogy ezt a gyönyörű hivatást a szülői házban, Édesanyámtól sajátíthattam el, aki fantasztikus Ember és Mester volt, így aztán mindig úgy éreztem, hogy nekem a maximumot kell nyújtanom. Mivel a munkám a hobbim is, sosem esett nehezemre, ha munka után otthon még újabb technikákat néztem videón vagy épp új termékek hatóanyagait tanultam.

Mit is hozott nekem ez az elmúlt 40 év? Mindenekelőtt rengeteg boldog percet vendégeim körében! Ez a legfontosabb, hiszen az ember annyit ér, amennyi jó pillanatot, szeretetet és együttérzést tud adni. Nekem ez a legfőbb hitvallásom. Emellett roppant izgalmas volt átélni azt a szépségipari forradalmat, ami kb. 30 éve kezdődött el, és napjainkban is tart. Örülök, hogy részt vehettem számos külföldi tanfolyamon - Párizs, Bonn, Drezda, Skócia, Brüsszel, Augsburg, Wiesbaden, Bécs, Kehl, Bretagne. Kihívás volt Montecattiniben a kezelésemről készült filmmel képviselni Magyarországot. Szerettem a francia Les Nouvelles Esthétiques főszerkesztői munkáját is.

Nem célom szakmai önéletrajzzal untatni Titeket, így csak néhány számot említenék érdekességképpen. Pályafutásom alatt több, mint 50 kozmetikus került ki a kezeim közül. És végül egy döbbenetes szám: a 40 év alatt több, mint 70 000 arcmasszázst végeztem! Remélem ezzel hozzájárultam a jó közérzetetekhez és szépségetekhez.

Ezután is legfőbb törekvésem, hogy szalonunkba látogatva pihenve, feltöltődve szépüljetek! Ami jelenleg a legizgalmasabb terület számomra, hogy miként állíthatjuk vissza a test és lélek harmóniáját, hogy kirobbanó formában legyetek és a boldogságot, szépséget sugározzátok!

Köszönöm, hogy velem tartotok ezen az úton!


 

Tóth Katalin