Szépségblog

Amikor a kozmetikus nyaralni indul...

2018-08-06 16:40:40


Elérkezett a pillanat, amikor repülőre szállok. Azt terveztem, hogy megosztom Veletek miként készülök a nyaralásra. Beszámolóm tartalmazta volna mindazon kezeléseket, amiket elterveztem és amikkel vendégeim bőrét is felkészítem a napozásra.

blog

Két héttel ezelőtt vasárnap az egész délelőttöt a szalonban töltöttem, és több oldalas forgatókönyvet írtam a kozmetika felújításhoz minden apró részletre kiterjedően. Aztán elővettem a beírókönyvünket és gondosan elterveztem a saját szépségprogramomat és befoglaltam néhány időpontot. Ez tartalmazott egy méregtelenítő Body Detox kezelést, karcsúsító Express Slimming-et, egy anti-aging rádiófrekvenciás és mezoterápiás arckezelést. Még egy kis rádiófrekvenciás zsírbontó, feszesítő testkezelésről is álmodoztam. Roppant elégedett voltam a kis tervemmel.

Aztán jött a hétfő… és sorban a hétköznapok. Kezdtek törlődni az időpontjaim. Helyette minden szabad percben vásárlás, tervezés, szervezés, pakolás, mindez hihetetlen örömmel és lelkesedéssel. Megéltem az igazi flow érzést. Hiszen csodás érzés, hogy pályám 40. évfordulójára egy új szalont alakíthatok ki.

Egyik nap, amikor már nagyon kimerültem Györgyitől kaptam egy szuper méregtelenítő testkezelést. Ez számomra olyan, mintha a számítógépet újraindítanák… teljes feltöltődés. Aztán pár napja Gergő egy igen alapos gyógymasszázzsal helyre tette az izmaimat. Az arckezelés időpontja azonban mindig tolódott, míg végül elérkezett az utolsó nap, amikor ki kellett pakolnunk az egész kozmetikát! Az már világos volt, hogy maximum magamnak csinálhatok egy mezoterápiát. Már üres volt minden, csak a gép és a Binella szérumok vártak rám árván a szalon közepén… Aztán feladtam, mert ilyenkor mindig több a feladat, mint amit előre gondolunk. Így aztán maradt a Thalion-ba vetett hitem, ami eddig mindig segített. Egy kis Beauty Flash Lift maszk, ami mindig feldob és kisimít. Bedobáltam a csomagba a kedvenc szérumaimat, napozás előtti és utáni termékeimet és a Bronz'Age italt, amit már elkezdtem inni, hogy felkészítsem bőrömet a napfényre. No és persze a Siluette kapszula is bekerült a nesszeszerbe, hogy ne rakódjanak le a finom falatok zsírpárna formájában.

Óriási izgalommal várom az új szalont, hiszen ő a harmadik gyerekem. Aztán, ha minden a helyére került, bepótolom az arckezelést.

Csodaszép nyári napokat kívánok!


 

Tóth Katalin