Szépségblog

Francia inspiráció a tavaszi megújuláshoz

2019-03-06 18:52:56


Bretagne vadregényes, sziklás tengerpartjáról küldöm Nektek mai bejegyzésemet, melyet az Atlanti-óceán fuvallatai, a Thalion cég filozófiája és a francia életérzés inspirált.

blog

11 éve jártam itt először, és szerelem volt első látásra a tájjal és a természetes tengeri kozmetikumokkal egyaránt. Számomra nagyon fontos az általam használt készítmények tisztasága, a hatóanyagok magas koncentrációja és az, hogy jó energiájú helyről származzanak, és elhivatott, kiváló csapat álljon a termékek mögött. A Thalion-nál éreztem először, hogy az általam képviselt holisztikus szemlélethez a legmegfelelőbb céget találtam meg. Hiszen mi lehet természetközelibb, mint azok az algák, amelyek az Atlanti-óceánnak ebből a kristálytiszta UNESCO bioszféra rezervátumából származnak?

A Thalion filozófiája híven tükrözi a francia nők szépségről alkotott elveit. Egy francia nő sosem igyekszik egy idealizált képnek megfelelni. Vállalja önmagát, kiemeli a legelőnyösebb vonásait, kialakítja saját stílusát és mindenképp a természetes szépségápolás híve. Harmóniára törekszik mindenben. Az életstílusában, szépségápolásában, test- és bőrápolásában. Minden nap tesz valamit önmagáért, mindenben megtalálja az örömöt: a finom falatokban, egy szép új sálban, táskában vagy cipőben, egy pohár finom vörösborban vagy pezsgőben, a krémek finom illatában, a testápolók lágy textúrájában. Nem kampányszerűen ébred rá, hogy tenni kéne valamit a szépségéért és egészségéért. A francia nők életstílusa számomra követendő példa. Megvan a mindennapos szépségrituáléjuk.

Az arc letisztítására és a krémek felvitelére éppúgy szánnak időt és figyelmet, mint egy-egy finom falat élvezetére. Nem tökéletesek a vonásaik és az alakjuk sem, de mégis harmonikus a megjelenésük. Ebben segít a Thalion, amely az arc- és testkezelésekkel, ápolási javaslataival nemcsak a szépségért hanem az egészségmegőrzésért is sokat tesz. Az új tengeri Minerál arckezelés és az Alakformáló haskezelés hátterében is komoly kutatások állnak. A Minerál arckezelés az ásványi anyag pótlás révén állítja helyre a bőr egyensúlyi állapotát. A karcsúsító kezelések pedig mindig globálisan hatnak a szervezetre, így nem csak a tüneteket, hanem a kiváltó okot is igyekeznek megszüntetni, például a felborult hormonális egyensúly helyreállítását is segítik. 

Ezeket az újdonságokat májustól vehetitek igénybe Szalonunkban. Addig pedig válogathattok a jelenlegi bőséges kezelési kínálatunkból, hogy segíthessünk a tavaszi megújulásotokban. Szeretettel várunk Benneteket!


 

Tóth Katalin