Szépségblog

Megszületett

2018-09-13 19:53:57


Legutóbbi bejegyzésemet azzal zártam, mennyire várom az új szalont, hiszen ő a harmadik gyerekem… Nos végre boldogan jelenthetem, hogy elkészült!

blog

Nehéz szülés volt, hosszú vajúdással, és bár van még néhány kiegészítésre váró részlet, de szép lett. Ezt most nemcsak mint afféle elfogult szülő mondom. Az utóbbi napokban hozzánk érkező vendégek csodálkozó tekintete, az elismerő szavaik kárpótolnak minden fáradtságért, idegeskedésért, erőfeszítésért. Hiszen ez volt a célom, hogy a nálunk töltött idő minden tekintetben a szépségről, a nyugalomról és harmóniáról szóljon. Ehhez letisztult szín- és formavilágot álmodtam meg. Mindenképp szerettem volna behozni a tenger színeit, hiszen a Thalion kezelésekben az Atlanti-óceán algáit használjuk. Fontosak számomra a kristályok is, mivel szeretem beépíteni a kezeléseinkbe. A kabinokba letisztult, elegáns tapétát választottam. A fehér tisztaságát a türkizzel kombináltuk. Régi álmom volt a színterápia. Nincs többé szürke téli délután, vagy este!

blogKülön élményt jelentett számomra, hogy mindennek a megvalósításában a legrégebbi barátnőm, Máray Klári volt segítségemre. Amikor 7 éves korunkban egymás mellé ültettek bennünket az iskolában, nem gondoltam, hogy egyszer Ő mint lakberendező az én szalonomat fogja átformálni. Sokat nevettünk most is a vásárlások és megbeszélések alkalmával. Bár amikor a nyaralásom alatt tudósított a munkálatokról és levelében azt írta: "voltam a szalonod helyén… kozmetikára már nemigen hasonlít", akkor nem kaptam röhögőgörcsöt. De újat csak a régi lerombolásával lehet építeni…

blog

Mellékelek néhány képet, de leginkább nagyon sok szeretettel várlak Benneteket, hogy a megújulást saját bőrötökön is megtapasztaljátok! Sok újdonsággal készülünk! Elsőként a Thalion legújabb feszesítő lifting-kezelésével, amiről hamarosan írok.


 

Tóth Katalin