Szépségblog

Csak bekrémezed az arcodat vagy ápolod a bőrödet?

2019-05-27 12:53:30


Fontos-e, hogy mivel tápláljuk a bőrünket?

Gondoltál már arra, hogy bőröd nem csupán egy takaró, hanem a legnagyobb felületű szerved? Sejtjei nap mint nap komoly munkát végeznek, hogy ellássák minden funkcióját. Bőrünk elhatárol a külvilágtól és egyben összeköttetést is biztosít. Véd a külső mechanikai és fényhatásoktól, a mikroorganizmusoktól a folyamatos kiválasztó és felszívó tevékenysége mellett. Sejtjei folyamatosan megújulnak. Te hogyan támogatod a munkájukat? Csak elvárod,hogy mindig jól nézzen ki, ne öregedjen, legyen tiszta, bársonyos és pigmentfoltoktól mentes, egyenletes, szép színű? 

blogKedves Olvasóm! Ha a blogomat olvasod, akkor biztos vagyok benne, hogy fontos Neked az egészséges, harmonikus megjelenés, a szépség, és tudod, hogy ez egy sok összetevős egyenlet eredménye. Most az otthoni ápolásról szeretnék írni. 40 éves szakmai tapasztalatom alapján mondhatom, hogy a természetes, tartós szépség a rendszerességben rejlik. Azok a Vendégeim, akik végigkísérték pályafutásomat, havonta járnak kezelésre, és mindig azokat a professzionális kozmetikumokat használták, amelyeket tanácsoltam, ma legalább 10 évet letagadhatnak! Miben más egy professzionális készítmény? Komoly kutatások alapján kifejlesztett hatóanyag komplexeket tartalmaznak a lehető legnagyobb koncentrációban, melyeket csak a tanfolyamaikon megfelelő képzést kapott szakemberek ajánlhatják a megfelelő bőrdiagnosztizálás után, így valóban személyre szabott ápolási tanácsadásban lesz részed.

Régóta foglalkoztatott, hogyan tudnék többet segíteni Vendégeimnek abban, hogy megismertessek velük minden lehetőséget, amit az általam szeretett és nagyra értékelt Thalion és Jean D'Arcel  folyamatosan bővülő, változó és fejlődő termékei jelenthetnek számukra. A kezelések közben csak a legfontosabb aktuális ápolási tanácsokról tudunk szót ejteni, hiszen olyankor a relaxálásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Így aztán írásba foglaltam a különböző bőrtípusoknak megfelelő ápolási terveket tanácsaimmal és tippjeimmel feltüntetve az ajánlott termékeket áraival és a legfontosabb hatóanyagainak feltüntetésével. Nagy örömmel mutatom most be Nektek szalonunk újszülöttjét, honlapunk e-Boutique-ját! Fogadjátok olyan szeretettel, mint ahogyan mi készítettük Nektek! Böngésszetek a fantasztikus tengeri, medical wellness vagy épp növényi őssejtes termékek között! Minden bőrtípusnál feltüntettem azokat a Karaja professzionális alapozókat és korrektorokat, amelyek a legmegfelelőbbek. Remélem kellemes perceket töltötök a weboldalon a nézelődéssel és segíteni fog saját bőrápolásotokban, vagy akár ajándékötletekben. Praktikus, ha mielőtt kezelésre jöttök, elkülditek nekünk rendeléseteket, hogy összekészítsük mire jöttök, de szükség esetén mód van a kiszállításra is. Természetesen minden felmerülő kérdésre nagy örömmel adunk választ. 

Ide kattintva tekinthetitek meg e-Boutique-unkat!

"Légy szép és örülj!" ó egyiptomi bölcsesség


 

Tóth Katalin