Szépségblog

A szépség és ami mögötte van

2018-05-25 19:00:38


Tóth Katalin vagyok - hivatásom a szépség. 

40 éve, nap mint nap azon dolgozom, hogy vendégeim szép vonásait megőrizzem, előnyös adottságait kiemeljem, bőrét megújítsam és mindeközben energiával töltsem fel őket.

Csodás érzés számomra, hogy azok, akik évtizedek óta járnak hozzám és követték otthoni ápolásra vonatkozó tanácsaimat, 10-15 évet letagadhatnak az életkorukból. Kozmetikusként dolgozni manapság különösen izgalmas feladat. A munkám  a hobbim is, így sosem vált unalmassá, mindig új, kreatív megoldásokat kerestem. A high-tech módszereket, gépeket, a professzionális kozmetikumok  különleges textúráit ragyogóan lehet ötvözni az ősi tudással a holisztikus szemlélet jegyében. A bőrgyógyászat és a kozmetika határterületein való együttműködés nagyszerű lehetőségeket kínál, ezért évtizedek óta a Magyarországon és nemzetközileg is elismert, legnevesebb bőrgyógyász és kozmetológus szakemberekkel dolgozom együtt.

Szalonom vezetése mellett mindig jutott időm külföldi képzéseken és kongresszusokon való részvételre, tanulók oktatására, szakmai cikkek publikálására. Évekig voltam egy francia szaklap főszerkesztője, jelenleg pedig egy francia és egy német professzionális kozmetikai cég oktatója és a Magyar Országos Szakmai Ipartestület kozmetikus elnöke vagyok, aranykoszorús mester, és 2013 óta a brüsszeli INFA szervezet Gold Master és Platinum minősítésével is rendelkezem.

Mivel munkám során megtapasztaltam azt az igazságot, hogy  a szépség belülről fakad, ezért a Reiki, a coaching és az Access Bars eszközeit is használom, hogy ezzel vendégeim belső harmóniáját elősegítsem. Úgy érzem elérkezett az idő, hogy az évtizedek alatt felhalmozódott szakmai ismereteimből és személyes tapasztalataimból megosszak olyan információkat, amelyek reményeim szerint sokaknak segítenek a harmonikus szépség kibontakoztatásában.


 

Tóth Katalin