Life és Beauty Coaching

“Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened, mert addig egyetlen kozmetikum sem fog hatni!”

Coco Chanel

Coaching

A coaching-ról

A coach edzőt jelent. Mint egy jó edző segítek kihozni belőled a maximumot és megtalálni azokat a megoldásokat, amelyek neked a legjobbak. A coaching folyamat egy-egy témában néhány ülésből áll, aktív és megoldás orientált. Ebben a pár hétben az ülések során közösen ránézünk életed azon területeire, amelyekben elakadást tapasztalsz. Számba vesszük erősségeidet, lehetőségeidet és közösen kialakítunk egy stratégiát, amivel igazán sikeres és boldog lehetsz. Nagyobb, mélyebb önismeretre teszel szert, egy bizonyos távolságból jól rálátsz a saját életedre, és olyan kreatív megoldások is eszedbe jutnak, melyekre eddig nem is gondoltál. Ideális a heti vagy maximum két heti találkozás, hogy a folyamat aktív és hatékony legyen. Én mindeközben egy számodra biztonságos, nyugodt térben „fogom a kezed” és coach módszerekkel segítek abban, hogy felismerd a benned rejlő erőt és tehetséget. Megerősítem az önbizalmad és feltárjuk a lehetőségeidet, hogy innentől kezdve Te irányítsd az életedet.

Foglalkozás időtartama: 60 perc
Ára: 15 000 Ft


Tóth Katalin – coach, kozmetikus mester

Bemutatkozás

Túl vagyok a hatvanon és nagyon szeretem az életemet. Ahhoz, hogy ezt a jó érzést kialakítsam magamban sok tapasztaláson, nehézségen és fájdalmon mentem át, de eközben mindenből tanultam, folyamatosan fejlesztettem ismereteimet és sok módszert kipróbáltam. 42 évet töltöttem a szépségszakmában, kozmetikusként sok-sok női testet és lelket ápolva. Ismerem a női lét nehézségeit, szépségeit, lehetőségeit, a házasságot, a válást, a magányt, a szingli-létet, a betegápolást, a gyerekek nevelését egyedülállóként, a változókor jellemzőit, a közösségi életben való aktív részvételt, a vállalkozói lét nehézségeit és lehetőségeit. Ennek köszönhetően sok témában tudok segíteni, a legfontosabb: minden nehézség mögött ott van a lehetőség a változásra és változtatásra. Ha kedvet és erőt érzel a változáshoz, akkor vágjunk bele! Sok szeretettel és odaadó figyelemmel foglak segíteni, hogy azzá válj, aki igazán lehetsz.

Azoknak ajánlom, akik elégedetlenek önmagukkal, nem tudják igazán jól megélni nőiességüket, tanácstalanok a szépségápolás kérdéseiben és szeretnének 3 hét alatt testileg és lelkileg megújulni. Feltárjuk az elakadásokat, amelyek meggátolják a benned élő csodás nő kibontakozását. Belsőleg és külsőleg is dolgozunk a témán, új szokásokat alakítunk ki, melyek megváltoztatják életedet, hogy sugárzóan szép, boldog nő legyél.

Beauty coaching

1. Szépség program, a ragyogó arcbőrért

3 hetes program:
♦ 3 Coach ülés
♦ Bőrdiagnosztizálás
♦ Arckezelés
♦ Otthoni ápolási tanácsok
♦ Sminktanácsadás és tanítás
Ajándék: Tóth Kati – Nőnek lenni jó hanganyag

Ár: 90 000 Ft
Portré fotóval (3db): 105 000 Ft
Műtermi fotóval (9db): 115 000 Ft

2. Szépség program, a formás testért

3 hetes program:
♦ 3 Coach ülés
♦ Test diagnosztizálás
♦ 3 Thalion Méregtelenítő testrituálé
♦ 6 Express Slimming kezelés
Ajándék: Thalion fogyasztó tea

Ár: 157 000 Ft

3. Teljes megújulás szépségprogram

3 hetes program:
♦ 3 coach ülés
♦ Bőrdiagnosztizálás
♦ Arckezelés
♦ Otthoni ápolási tanácsok
♦ Sminktanácsadás és tanítás
♦ Test diagnosztizálás
♦ 3 Thalion méregtelenítő testrituálé
♦ 6 Express slimming kezelés
Ajándék: Tóth Kati – Nőnek lenni jó hanganyag + Thalion fogyasztó tea

Ár: 187 000 Ft
Portré fotóval (3db): 202 000 Ft
Műtermi fotóval (db): 217 000 Ft

Áraink 27% Áfát tartalmaznak!