Thalion termékek

A Chez Catherine Szépségszalon a Thalion Referenciaszalonja

Thalion – Professzionális kozmetikumok a tenger erejével

A Thalion laboratóriuma Bretagne-ban az UNESCO bioszféra rezervátum területén betakarított algákból vonja ki a hatékony és természetes összetevőket, melyek a szépség és a jó körézet valóságos elixírjei. Az egyedülálló know-how teszi lehetővé, hogy a nagy hatékonyságú kezeléseken és termékeken keresztül átnyújtsák a tenger valamennyi jótékony hatását. A Thalion tiszta és revitalizáló hatású élmények világát nyújtja, melyek nap nap után új energiát biztosítanak.

Jean D'Arcel termékek

Jean D’Arcel

Jean D'Arcel – Professzionális kozmetikumok a legújabb kozmetikai trendek szerint

A Jean d’Arcel 50 éve kínál innovatív termékeket és kezelési módszereket kozmetikai intézetek, szépségfarmok és spa-k részére. A szépészeti rituálék a hatékonyság és wellness között olyan tökéletes összhangot teremtenek, melynek eredményeként vendégeink hosszútávon hű Jean d’Arcel fogyasztóvá válnak. A Jean d’Arcel folymatosan megújúló termékválasztékkal, a legújabb kozmetikai trendek előhírnökeként a kozmetikai piac egyik leginnovatívabb szereplője. A cég az egyszerű alapkezelésektől kezdve a kaviáros és botox hatású, illetve aphrodite wellness arc-programokon át, a bio-, natúr arc- és testkezelésig minden Vendégünknek ideális választást kínál.

Karaja termékek

A Chez Catherine Szépségszalon a Karaja Make Up Kiemelt Referenciaszalonja

Karaja Make Up - Professzionális dekorkozmetikumok Olaszországból

A jó megjelenéshez elengedhetetlen az egyéniséghez és alkalomhoz illő smink használata. Nem könnyű azonban olyan termékcsaládot találni, amely nemcsak hosszantartó hatással és gyönyörű színvilággal rendelkezik, de használata bőrünket sem károsítja. A dekorkozmetikai piac vezetői között számon tartott luxus kategóriájú Karaja Make Up professzionális, olasz smink termékcsaládot a magas minőség és a kiemelkedő arányú természetes összetevők jellemezik.

A Karaja Make Up sminktermékek még a legérzékenyebb bőrű hölgyek számára is ideálisak, alapozói közvetlenül a kozmetikai kezelés után is bátran felvihetők. A Karaja Make Up smink tökéletes megjelenést biztosít, hosszantartó hatása akár 13 órán át élvezhető, és kiválóan alkalmas természetes, nappali, alkalmi, esküvői sminkekhez, valamint fotózáshoz, címlapfotókhoz és filmforgatáshoz.

A cég kínálata az adott évszak sminktrendjének megfelelően félévente új szín és termékválasztékkal bővül. A termékek elegáns és praktikus kiszerelésben kerülnek forgalomba, és a magas minőség mellett kedvező árfekvés jellemzi őket.