Tóth Katalin

Tóth Katalin – aranykoszorús kozmetikus mester, beauty coach

Tóth Katalin, mesterkozmetikus vagyok. Szakmaszeretetemet jóformán az anyatejjel szívtam magamba, hiszen ezt az gyönyörű örök női hivatást Édesanyámtól, Tóth Ilonától tanultam. A pályán eltöltött több évtized után is a munkám maradt a hobbim.

Hiszem, hogy a szépség a test, a lélek és a szellem harmóniájából születik, és hogy egy jó szakember ebben rengeteget tud segíteni Vendégeinek. Szakmai hitvallásom szerint a legfontosabbak:
♦ a vendégszeretet
♦ a maximális ráhangolódás és odafigyelés
♦ a professzionalizmus
♦ és végül, de nem utolsó sorban, az állandó megújulás

A holisztikus szemléletmód jegyében kezeléseinkben ötvözzük a természetes, magas minőségű hatóanyagokat a legkülönbözőbb masszázstechnikákkal, kristályterápiával és a legmodernebb gépek nyújtotta professzionális megoldásokkal.

Saját holisztikus masszázstechnikámmal még több és új energiával töltjük fel Vendégeinket, valamint életmód-, smink- és otthoni bőrápolási tanácsokkal látjuk el őket. Specialitásom a beauty coaching program, melyet azon hölgyek számára dolgoztam ki, akik szeretnének 3 hét alatt egy teljes külső-belső megújulást.

A Dr Derm cég oktatókozmetikusaként a francia Thalion, Thali'sens, svájci Binella és a német Jean D'Arcel márkák innovatív újdonságaival rendszeres külföldi továbbképzéseken ismerkedem meg, így kezelési kínálatunkat folyamatosan bővítem.

Egyéb szakmai tevékenységem: tanulóképzés, mestervizsgáztatás, Kozmetikus Ipartestületi Elnök, a Mesterek Klubjának alapító tagja, publikációk a Beauty Forumban és egyéb szakmai lapokban. Munkásságomért Ezüst-, majd Aranykoszorús mester címet kaptam.

2013. októberében, Brüsszelben az INFA (Szépségipari Szakemberek Nemzetközi Szervezete) kongresszusán, egy sikeres nemzetközi vizsga keretében megszereztem mind az INFA Gold, mind az INFA Platinum oklevelet. Ezeket a diplomákat az országban elsőként vehettem át. Mindezek mellett azt gondolom, a kozmetikus minden alkalommal vizsgázik Vendége előtt, ezért fontos az állandó fejlődés és megújulás.

Nagy örömömre szolgál, ha szalonomban köszönthetünk!

Beck Györgyi

Beck Györgyi – kozmetikus, wellness masszőr

Nagy örömömre szolgál, hogy a szakma gyakorlati ismereteit valamint a vendégekkel való kommunikációt számomra a legjobb mestertől - Tóth Katalintól - tanulhattam és tanulhatom.

Már kislányként kozmetikus szerettem volna lenni, de nem gondoltam volna, hogy ez a csodás foglalkozás ennyire széleskörű. Kati által nem csak az arc, de a francia testkezelési rituálék szerelmese is lettem, így a hobbim a néptánc mellett úgy gondolom, hogy megtaláltam az egyensúlyt a kettő között. Úgy tartják „az érintés és a mozgás a legősibb gyógyító művészetek egyike.”  - és mivel a wellness masszázs az érzékek tánca, úgy érzem ilyenkor kapcsolódom igazán önmagamhoz és a vendéghez, hiszen ez az ősi energia az ami mindannyiunkat összeköt.

A szakmai fejlődésem folyamatosan biztosítva van azáltal, hogy a Chez Catherine Szépségszalon csapatának tagja lehetek.

Várok mindenkit sok szeretettel!

Kőrmendy Gergely

"A test minden csomója a tudat egy-egy görcsének felel meg."

Rüdiger Dahlke: Gyógyító szavak

Körmendy Gergely – sport- és gyógymasszőr

2008 óta dolgozom masszőrként.

A masszázs az emberi szervezet méregtelenítő tevékenységét segíti, oldja a stressz- és a statikus terhelés miatt kialakult myalgiás csomókat és izomspazmusokat, melyek az egyoldalú terhelés (pl.: ülőmunka) a mozgásszegény életmód, valamint lelki- és pszichés okok miatt alakulnak ki.

A rendszeres masszázs javítja az állóképességet, a vér és nyirokkeringést, és segíti a szervezet öngyógyító folyamatait. Esettől függően ajánlott rendszeressége hetente, kéthetente.

Szeretettel várok Mindenkit!