Tóth Katalin

Tóth Katalin – Aranykoszorús, INFA Gold Master és Platinum minősítésű kozmetikus

Aranykoszorús, INFA Gold Master és Platinum minősítésű kozmetikus, life-, beauty és párkapcsolati coach, stílustanácsadó, Access Bars kezelő

Szeretettel köszöntelek oldalamon! Abban tudok Neked segíteni, hogy önmagad legjobb verziója legyél. Ehhez pedig azt a tudást veszem elő, amire épp szükséged van: legyen az anti-aging kezelési program összeállítása vagy a lelki blokkok oldása, energetizálás, vagy hogy kialakítsuk azt a stílust, ami szépségedet a legjobban kiemeli. Mivel az a célom, hogy minél több boldog, elégedett Nő éljen itt a Földön, ezért megalkottam a “Teremtsd újra Önmagadat” online programomat, ami biztosan hozzájárul ahhoz, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben!

Szeretettel várlak!

Tóth Kati


Beck Györgyi – kozmetikus

Beck Györgyi

Kislánykori álmom vált valóra, amikor kozmetikus lettem. Nagy örömömre szolgál, hogy a szakma gyakorlati ismereteit, számomra a legjobb mestertől, Tóth Katalintól tanulhattam és tanulhatom. 9 éve vagyok a Chez Catherine Salon csapatának tagja, ezalatt folyamatosan fejlesztettem tudásomat, számos továbbképzésen vettem részt. Kedvenc szakterületeim az alakformáló és wellness testkezelések, a problémás bőrök ápolása és rendbentartása, valamint a különleges anti-age kezelések. Fordulj hozzám bizalommal!

Várok mindenkit sok szeretettel!Körmendy Gergely

"A test minden csomója a tudat egy-egy görcsének felel meg."

Rüdiger Dahlke: Gyógyító szavak

Körmendy Gergely – sport- és gyógymasszőr

2008 óta dolgozom masszőrként.

A masszázs az emberi szervezet méregtelenítő tevékenységét segíti, oldja a stressz- és a statikus terhelés miatt kialakult myalgiás csomókat és izomspazmusokat, melyek az egyoldalú terhelés (pl.: ülőmunka) a mozgásszegény életmód, valamint lelki- és pszichés okok miatt alakulnak ki.

A rendszeres masszázs javítja az állóképességet, a vér és nyirokkeringést, és segíti a szervezet öngyógyító folyamatait. Esettől függően ajánlott rendszeressége hetente, kéthetente.

Szeretettel várok Mindenkit!