Stílustanácsadás

Találjuk meg a Te stílusodat!

Mit várhatsz a programtól?

Egy vidám, inspiráló délelőttöt, vagy délutánt, amikor minden tudásommal csak Rád figyelek, hogy megismerjem azt a ragyogó NŐt, aki valójában vagy, és ezt megerősítsük, még láthatóbbá tegyük a megjelenéseddel. Megszerzed azokat az ismereteket, amelyek magabiztosságot és önbizalamat adnak. Tudatosabban fogsz vásárolni, amellyel a fenntarthatósághoz is hozzájárulsz. Hogyan tesszük mindezt? Először egy finom tea, vagy kávé mellett beszélgetünk az életviteledről, a vágyaidról, arról,chogy mik okoznak jelenleg problémát az öltözködés, a ruhatár kialakítása területén, és hogy van-e olyasmi, amit nem szeretsz, vagy nem komfortos számodra. Ezután színkendők segítségével megtaláljuk azokat a színeket, amelyek a legjobban kiemelik szépségedet, és hogy kiegészítőkben, ékszerekben mit viselj. Ezt a színpalettát lefotózod, és mindíg ott lesz Veled, amikor vásárolni mész. Megbeszéljük milyen hajszín és milyen sminkszínek állnak Neked a legjobban.(Amennyiben szeretnéd megtanulni a számodra legelőnyösebb smink elkészítését erre is keresünk időpontot szalonunkban)(link a weboldalról) A következő lépés az alkatelemzés. Megmutatom milyen szabásvonalak, szoknyahossz, ujjhossz, nyakkivágás, szoknya és nadrág szabásvonal áll legjobban, hol legyen az öv. Ezután jön a legizgalamasabb rész, az alakformáló praktikák.. Mutatok néhány trükköt,amivel 5-8 kilót azonnal lefaraghatunk, vagy ha az kell hozzá is tehetünk. Hogyan érkezz? Ha lehet smink nélkül, de ha nem, akkor majd leszedjük, és egy kedvenc összeállításodban. Hozhatsz néhány fotót olyan ruhadarabjaidról, amelyek kérdésesek számodra, de nem tudod miért. Ezeket természetesen magadon fotózd le. Kiderítjük mi legyen a sorsuk.

A foglalkozás időtartama 4 óra, ára 60 000 forint

Online gardrob rendezés

Mit várhatsz tőle?

Kialakítunk minden alkalomra szetteket, felfedezzük a szekrényben rejlő kincseket, sok ruhádat új életre keltjük, megnézzük a kérdéses darabokat, amelyek csak állnak a szekrényben és nem tudod miért is nem hordod őket. Kiszelektáljuk azokat, amelyek nem emelik a megjelenésedet.
Megspórolod azt az időt, amit eddíg a szekrényed elött tanácstalanul töprengve töltöttél és azt a pénzt, amit feleslegesen költenél el, hiszen már csak azt fogod megvenni, ami biztosan jól áll és valóban szükséged van rá.

Hogyan készülj rá?

Válogasd külön azokat, amiket nagyon szeretsz, azokat, amiket valamiért nem hordasz és ezekben fotózd is le magadat és küldd el nekem.

Ár: 15 000 forint / óra