Wellness testkezelések

Wellness testkezelések

Thali (sens Polinéz testkezelő rituálé

Ez az exkluzív kezelés kiragad a hétköznapokból, egzotikus illataival, lágy textúrákkal és különleges relaxáló testmasszázsával azonnal elvarázsol. A zene, az érintések lágysága, a kókusz, a tiaré virág és a monoi olaj illata valósággal elrepítenek a kék lagúnák világába, miközben a bőr megújulásáról az egzotikus hatóanyagokon kívül hidratáló és anti-age hatású algák gondoskodnak.
Rituálé lépései: Welcome masszázs Lábfrissítés Testpeeling Ápoló viasz maszk mély-meleg takaróban Polinéz testmasszázs Befejezésként tiaré virágos, gyöngyházfényű testápolás

A kezelés időtartama: 90'
Ár: 21 900 Ft

Thali (sens Polinéz kezelés, arckezeléssel
A kezelés időtartama: 100' Ár: 27 500 Ft

Kristályos testmasszázs

Energetizáló, csakra harmonizáló masszázs, melynek során a vendég nagyon hamar mély meditatív állapotba kerül, ezáltal az öngyógyító folyamatok intenzívebbé vállnak. A finom érintésekből álló masszázs hatékonyan oldja a test energetikai blokkjait, amelyek észrevétlenül akadályozzák a mindennapjainkat. Amennyiben ezek az energetikai blokkok izomcsomókat is okoznak a fizikai testben, úgy javaslom a kristálymasszázs után egy héttel, egy teljes test svédmasszázst, amely a fizikai blokkokat is fellazítja, oldja.

Ár: 12 000 Ft

Infraszauna

Az infraszauna népszerűségének titka rendkívül erőteljes méregtelenítő hatásában rejlik. Jóval alacsonyabb hőfokon dolgozik mint a hagyományos szauna (45-70°-ig), ezért sokkal többen és hosszabb ideig bírják. Az infra sugarak a szöveteket mélyen átmelegítik így erőteljesebb méregtelenítő hatást fejtenek ki. Amíg a finn szaunában a verejték 97% a víz és mindössze 3% a salakanyag, illetve bomlástermék, addig az infraszaunázás esetén ez az arány 80-20 %. Mivel a legtöbb egészségi probléma, bőrprobléma és az idő elötti öregedés hátterében az elsavasodás, valamint a méreganyagok felhalmozódása húzódik meg, így a kozmetikai arc- és testkezelésekben az infraszauna használata nagy segítséget jelent. Időtartam és ár:

30' – 3 600 Ft
45' – 4 200 Ft
60' – 4 800 Ft

Wellness kezelés à la Chez Catherine

Arc és testkezelés a tenger erejével A kezelés részei:
- Frissítő tengeri lábfürdő
- Tengeri keret- ráhangolódás a kezelésre
- Tengeri sós testpeeling
- M.E.R masszázs- energetizáló testmasszázs
- Hydro-minerál arckezelés

Időtartama: 2 óra
Ár: 29 000 Ft


Valamennyi kezelésünk ajándékutalvány formájában is megvásárolható!
Lepje meg Szeretteit egy igazán különleges, személyre szóló szépítő, kényeztető szolgáltatással!