Holisztikus masszázstanfolyam

Holisztikus masszázstanfolyam Kozmetikusoknak

Rohanó világunkban egyre inkább kezdjük felismerni, és Kozmetikusként nap mint nap meg is tapasztaljuk – még ha nem is vagyunk mindig tudatában – az energetikai folyamatok jelentőségét. Kezelés közben a Kozmetikus és Vendége között nagyon fontos energetikai folyamatok játszódnak le, amely nagymértékben meghatározza munkánk sikerességét és eredményességét. Ezért fontos, hogy ezek a folyamatok mindkét fél számára a legoptimálisabban menjenek végbe, Vendégünk is feltöltődjön, és mi is megőrizhessük energikusságunkat munkánk során. Ezek az ismeretek azonban a kozmetikus képzés során nem kapnak megfelelő hangsúlyt, ezért szeretném megosztani módszeremet Kolléganőimmel, hiszen úgy gondolom, hogy a mi szakmánkban különösen fontos a folyamatos fejlődés és megújulás.

Négy évtized szakmai tapasztalata alapján és egyéb módszerek társításával kidolgozott saját holisztikus masszázstechnikám a kozmetikai masszázs újszerű megközelítése, amely során az energia blokkok oldásával kisimítjuk az arc és a lélek barázdáit is, valamint új energiával töltjük fel a bőrt, a testet és a lelket. Ezáltal a kozmetikai kezelés csúcspontját jelentő masszázzsal különleges élményt nyújthatunk Vendégeinknek.

Tanfolyam időpontja: 2019. nevember 13. szerda, 9-15 óráig

Tanfolyam menete

- Elméleti rész: a masszázs során végbemenő energetikai folyamatok ismertetése, feltöltési és levédési technikák, a helység tértisztítása
- Saját masszázstechnikám bemutatása
- Gyakorlás: párokban történik úgy, hogy mindenkin minden mozdulatot megmutatok és korrigálok, különös tekintettel a nyomáspontok helyére és a mozdulatok erősségére, lágyságára. Nagyon fontos, hogy a modellek mindig visszajelzést tudnak adni az épp gyakorló kolléganőnek, hogy egyezik-e a mozdulat az általam mutatottal érzésben.

Fontosnak tartom, hogy a nap végén mindenki tisztában legyen a mozdulatokkal és a masszázs egészével. Az otthoni gyakorlást az általam készített és a kolléganők számára átnyújtott rajzos jegyzet segíti, hogy pontosan rögzüljön minden lépés. A legnagyobb öröm számomra, hogy azok a kozmetikusok, akik már elvégezték a tanfolyamot, nagyon boldogan számolnak be sikerélményeikről és a hálás vendégek visszajelzéseiről. Úgy gondolom, hogy ez a tudás a legjobb befektetés, hiszen mindig a kezünkben van, bőrtípus és cég független, és számunkra is megújulást, több örömet és több hálás vendéget hoz.

A tanfolyamon minden anyagot és szükséges hozzávalót biztosítunk, csak munkaruhát kell hoznia a résztvevőknek.

Tanfolyam díja: 20 000 Ft

Tanfolyam helyszíne

Chez Catherine Szépségszalon - Budapest, XII. kerület, Tartsay Vilmos u. 8.
(A kertkapu nyitva van, csengetni bent a ház falán lévő csengővel lehet, kozmetikánk a 2. emeleten található)

Jelentkezés: a salon@chezcatherine.eu e-mail címen

Sok szeretettel várom!
Tóth Katalin
aranykoszorús kozmetikus mester

Kristályos testmasszázs tanfolyam

Energetizáló, csakra harmonizáló masszázs, melynek során a vendég nagyon hamar mély meditatív állapotba kerül, ezáltal az öngyógyító folyamatok intenzívebbé vállnak. A finom érintésekből álló masszázs hatékonyan oldja a test energetikai blokkjait.

Tanfolyam menete

- Energetikai ráhangolódás
- Kristályok hatásának ismertetése
- Masszázs bemutatása
- A gyakorlás egymáson történik, mert fontos, hogy a modellek mindig visszajelzést tudjanak adni az épp gyakorló kolléganőnek.

Tanfolyam időpontja: 2019. november 27., szerda 9-15 óra

Tanfolyam díja: 25 000 Ft

Tanfolyam helyszíne

Chez Catherine Szépségszalon - Budapest, XII. kerület, Tartsay Vilmos u. 8.
(A kertkapu nyitva van, csengetni bent a ház falán lévő csengővel lehet, kozmetikánk a 2. emeleten található)

Jelentkezés: a salon@chezcatherine.eu e-mail címen

Sok szeretettel várom!
Tóth Katalin
aranykoszorús kozmetikus mester

Egy kis ízelítő a kristályos testmasszázsból: